Elfelejtett jelszó
hu en

2017. évi őszi gombászkirándulás - Debrecen

 

Meghívó a Magyar Mikológiai Társaság őszi gombakirándulására

 

Kedves Tagtársunk!

 

Társaságunk rendes évi autóbuszos gombakirándulását 2017. szeptember 29 - október-1. között rendezzük meg. Szálláshelyünk Debrecenben, a Platán Hotelben lesz. Az elszállásolás 2-4 ágyas szobákban történik. A szálláson lehetőség lesz wellness szolgáltatások térítésmentes igénybevételére. A túráink során a gyönyörű tölgyesek mellett a legelők gombavilágának megismerésére is lehetőség nyílik majd.

Társaságunk tagjai a kiránduláson kedvezménnyel vehetnek részt. Külső résztvevőket csak abban az esetben tudunk fogadni, ha a korlátozott számú helyet nem töltik meg tagjaink.

A jelentkezés e-mailben történik legkésőbb 2017. május 31-ig a következő címen: boroslajos476@gmail.com.

A részvételi díj MMT tagoknak 23 ezer Ft, nem tagoknak 27 ezer Ft. A díj tartalmazza az autóbusz, a szállás, a pénteki és szombati meleg vacsora, valamint a szombati és vasárnapi reggeli árát. A részvételi költség befizetését legkésőbb 2017. június 30-ig átutalással kérjük a következő számlaszámra, „debreceni kirándulás” megjelöléssel: OTP 11711034-20457222 A teljes befizetett részvételi díj visszatérítésére 2017. szeptember 5-ig történő lemondással van lehetőség.

A jó gombaszezon reményében jelentkezését szeretettel várjuk:

Gombaráti Üdvözlettel:

Az MMT Vezetősége