Elfelejtett jelszó
hu en

Meghívó az MMT őszi gombakirándulására 2018. okt. 5-7.

Meghívó a Magyar Mikológiai Társaság őszi gombakirándulására

 

Kedves Tagtársunk!

 

Társaságunk rendes évi autóbuszos gombakirándulását 2018. október 5-7. között rendezzük meg. Szálláshelyünk Kaposváron, a Kapos Hotelben (http://www.kaposhotel.hu/) lesz a város központjában. Az elszállásolás 2-3 ágyas szobákban történik. A Zselic változatos élőhelyein Dr. Pál-Fám Ferenc tagtársunk, a Kaposvári Egyetem docense fog bennünket kalauzolni.

Társaságunk tagjai a kiránduláson kedvezménnyel vehetnek részt. Külső résztvevőket csak abban az esetben tudunk fogadni, ha a korlátozott számú helyet nem töltik meg tagjaink.

A jelentkezés e-mailben történik legkésőbb 2018. május 31-ig a következő címen: boroslajos476@gmail.com.

A részvételi díj MMT tagoknak 23 ezer Ft, nem tagoknak 27 ezer Ft. A díj tartalmazza az autóbusz, a szállás, a pénteki és szombati kétfogásos meleg vacsora, valamint a szombati és vasárnapi svédasztalos reggeli árát. A részvételi költség befizetését legkésőbb 2018. június 30-ig átutalással kérjük a következő számlaszámra, „zselici kirándulás” megjelöléssel: OTP 11711034-20457222 A teljes befizetett részvételi díj visszatérítésére 2018. szeptember 15-ig történő lemondással van lehetőség.

A jó gombaszezon reményében jelentkezését szeretettel várjuk:

Az MMT Vezetősége