Elfelejtett jelszó
hu en

Gombaszakellenőri képzés 2017

Gombaszakellenőri képzés 2017

Az MMT gombaszakellenőri képzései 140 órás, két féléves tanfolyamok. Az oktatás hétvégi időpontokban történik.

2017-ben Budapesten, Kaposváron és Debrecenben indítunk tanfolyamokat. Az egyes helyszíneken a jelentkezők számától függően tud a tanfolyam elindulni.

 

BUDAPESTENa tanfolyam 2017. február 25-én indul. A beiratkozás az első alkalommal, február 25-én 10 órakor történik. A beiratkozást követően az oktatás megkezdődik. A részletes órarend itt található.

DEBRECENBEN a tanfolyam 2017. március 4-én indul. A beiratkozás az első alkalommal, március 4-én 9 órakor történik. A beiratkozást követően az oktatás megkezdődik. A részletes órarend itt található.

KAPOSVÁRON a tanfolyam 2017. március 18-án indul. A beiratkozás az első alkalommal, március 18-án 9 órakor történik. A beiratkozást követően az oktatás megkezdődik. A részletes órarend itt található.

A tanfolyamok végén hatósági jellegű tanúsítványt adó gombaszakellenőri vizsga tehető (a vizsga nem kötelező). A jelentkezés nem igényel előzetes ismereteket a gombákról.

A tanfolyamok végén gombaszakellenőri képesítés szerezhető, de ajánljuk tanfolyamainkat azoknak is akik a legfontosabb ehető és mérgező gombákat biztonsággal szeretnék felismerni (285 faj). Mindemellett szeretnének termesztési, tartósítási, toxikológiai és kereskedelmi ismereteket is szerezni.

Kérem, amennyiben valamelyik tanfolyam érdekli, és szeretné a jövőben az ehhez kapcsolódó körleveleket megkapni, akkor írjon az mmt.tanfolyam@gmail.com e-mail címre. Kérem írja meg nevét és melyik tanfolyam részletei érdekelnék!