Elfelejtett jelszó
hu en

Javaslat az MMT Alapszabályának módosítására 2017

Az MMT Alapszabálya már számos módosításon esett át az újabb és újabb jogszabályi előírásoknak köszönhetően. A jelen módosítási javaslatok egy jelentős része azt célozza, hogy az információkat összerendezzük, az Alapszabályt harmonizáljuk az MMT SzMSz-vel, valamint a gyakorlatban megmutatkozó problémákra kerestünk működő megoldásokat.
A módosítási javaslatok vastag dőlt (bordó) betűvel láthatók. A javaslatokról az MMT következő Közgyűlése fog dönteni.
tovább...

Javaslat Társaságunk Alapszabályának módosítására

A 2016. március 2-i közgyűlésünkön sor kerül a Társaság Alapszabályának módosítására, a folyamatban lévő közhasznú társasággá való nyilvánítási eljárás igényeinek megfelelően.  A 2015-ben elfogadott Alapszabály szövegéhez képest javasolt változtatásokat a mellékelt szövegben pirossal jelöltük.
tovább...

MMT Alapszabálya

ALAPSZABÁLY A Magyar Mikológiai Társaság a 2008. 02. 13.-án megtartott Közgyűlése Alapszabályát a Fővárosi Főügyészség Közigazgatási Jogi Osztálya által P. C. 4413/2007/1-I. szám alatt kibocsátott „jelzése” alapján a következőkben állapította meg és fogadta el: I.   Általános rendelkezések  1.1. Egyesület neve: Magyar Mikológiai Társaság       /Hungarian Mycological ...
tovább...

1