Elfelejtett jelszó
hu en

Regisztráció

Tisztelt Érdeklődő!

Ezen az oldalon léphet be a Magyar Mikológiai Társaságba vagy regisztrálhat honlapunkon.

Lépjen be a Magyar Mikológiai Társaságba!

Tagjaink részt vehetnek a Társaság tevékenységében és rendezvényein, választhatnak és választhatók a társadalmi szervezet szerveibe, és szavazati joggal rendelkeznek a Közgyűlésen.

Postai úton megkapják a Társaság előadásprogramjait, hírleveleit és a Mikológiai Közlemények (Clusiana) c. folyóirat füzeteit, valamint használhatják Társaságunk könyvtárát.

Az éves tagdíj magánszemélyek részére  3 000 Ft , szervezetek részére 10 000 Ft, amit minden év  február 28-ig  banki átutalással az  OTP 11711034-20457222  számú bankszámlánkra vagy csekken kell befizetni. (Felhívjuk szíves figyelmét, hogy 2013-tól tagdíjunk a Közgyűlés határozata alapján 3000 Ft-ra fog emelkedni.)

A belépéshez töltse ki az alábbi adatlapot!

Regisztráció

A honlapon vannak olyan tartalmak, amelyek csak a regisztrált felhasználók számára érhetők el. Ebben az esetben is bejelölheti, hogy szeretné rendszeresen megkapni a hírlevelet.  

Amennyiben a Magyar Mikológiai Társaság tagja szeretne lenni, kérem a következő mezőket töltse ki: felhasználói név, e-mail cím, jelszó, vezetéknév, keresztnév, foglalkozás, lakcím, telefon, érdeklődési terület.Ha nem akar a Magyar Mikológiai Társaság tagja lenni, de szeretné használni az oldalon a regisztrált felhasználóknak biztosított funkciókat (védett gombák adatainak feltöltése, fórumhozzászólás stb.), akkor csupán az alapadatokat (felhasználói név, email-cím, jelszó) kell megadnia - és természetesen ne jelölje be, hogy tag szeretne lenni.

Regisztrációs adatok

Felhasználónév *
(max. 32 karakter)
Email *
Vezetéknév *
Keresztnév *
Jelszó *
   (min. 4 karakter)
Jelszó újra *
Hírlevél
Szeretnék belépni a Magyar Mikológiai Társaságba
Foglalkozás *
Lakcím, irányítószámmal *
Telefon, fax *
Érdeklődési terület
 
 
Kód *
Kérjük a *-al jelölt mezőket kitölteni.