Elfelejtett jelszó
hu en

MMT 25 éves ünnepség

Ez az év a Magyar Mikológiai Társaság 25. születésnapjáról szól. A májusi vadasparki Családi Nap után most ismét jó hangulatban emlékeztünk vissza az elmúlt 25 évre.
tovább...

25 éves az MMT - ünnepi megemlékezés

Tisztelt Tagtársaink! Engedjék meg, hogy meginvitáljuk Önöket a Magyar Mikológiai Társaság 25 évéről tartandó ünnepi megemlékezésre! Visszaemlékeznek a korábbi elnökök és a vezetőségi tagok, tortát bontunk, együtt ünnepelünk. Helyszín: Szent István Egyetem, K épület, 5.előadója, (1118  Budapest Villányi út 29-43.) Időpont: 2017. december 6., 18:00 Szeretettel várunk mindenkit! Tisztelettel: ...
tovább...

A Magyar Mikológiai Társaság könyvtárának katalógusa

Kedves Tagtársaink! Örömmel értesítünk mindenkit, hogy elkészült a  Magyar Mikológiai Társaság könyvtárának online katalógusa. Az állomány elektronikus nyilvántartása, kereshető formában itt található. A Mikológiai Könyvtár látogatható a Magyar Mikológiai Társaság irodájában (1135 Budapest, Lehel u. 43-37. 402. szoba), az előadások előtt 1 órával (17-18 óráig). A Magyar Mikológiai Társaság ...
tovább...

Gombaszakellenőri képzés 2018

Az MMT 2018-ban is indítja gombaszakellenőri tanfolyamait, oktatóink nagy gyakorlattal rendelkező egyetemi oktatók, neves mikológusok. A tanfolyamok 140 órás, két féléves oktatást foglalnak magukba (február-június közepe, szeptember-október). Ebben elméleti órák és terepgyakorlatok is vannak. Az órákat hétvégente tartják meg az oktatók.
tovább...

MMT fotópályázat 2017 nyertesei

Az Országos Gombakiállításon Albert László elnök ismertette az MMT fotópályázatának 2017-es nyerteseit.
A téma a tömlősgombák sokfélesége volt.
A díjnyertes fotók és további válogatás a legjobb képekből megtekinthető az Országos Gombakiállításon.
tovább...

Év Gombája 2018

Az Év Gombája 2018-ban a süngomba lesz.
A többkörös szavazást követően három fajra lehetett az MMT honlapján két héten át szavazni. A disznófülgombára, a süngombára és a honi csillaggombára.
A beérkezett 472 szavazat 42,8 %-át, azaz 202 szavazatot kapott a süngomba, és ezzel nyert. A honi csillaggomba 149, a disznófülgomba pedig 121 szavazatot kapott.
tovább...

Országos Gombakiállítás

Nagy sikerrel lezajlott az Országos Gombakiállítás az MMT szervezésében. Köszönjük mindenkinek, aki segítette a színvonalas rendezvény megvalósítását!
tovább...