Elfelejtett jelszó
hu en

Gombaszakellenőri képzés 2018

Gombaszakellenőri képzés 2018

A Magyar Mikológiai Társaság gombaszakellenőri tanfolyamai több évtizedes múlttal rendelkeznek. A tanfolyamok 140 órás, két féléves oktatást foglalnak magukba (február-június, szeptember-október). Ebben elméleti órák és terepgyakorlatok is vannak. Az órákat hétvégente tartják meg az oktatók.

2018-ban Budapesten, Veszprémben és Egerben indítunk tanfolyamokat.

 

BUDAPESTEN a tanfolyam 2018. február 24-én 10 órakor indul. A beiratkozás az első alkalommal történik. Helyszín: 1135 Budapest, Lehel u. 43-47. A beiratkozást követően az oktatás megkezdődik. A részletes órarend itt található.

VIDÉKI HELYSZÍNEK: az MMT az előzetes érdeklődés alapján két helyszínen indít tanfolyamot.

VESZPRÉMben az érdeklődők visszajelzései alapján elindítjuk a tanfolyamot. Az órákat a Pannon Egyetemen (Veszprém) fogják megtartani az oktatók. A tanfolyam 2018. március 3-án 9 órakor indul a beiratkozással, utána az órákat is megtartják az oktatók. Várjuk a további jelentkezőket! A tanfolyam órarendje itt tekinthető meg.

EGERben is elindítjuk a tanfolyamot. Az órákat az Eszterházy Károly Egyetem B épültében fogják megtartani az oktatók. A tanfolyam 2018. március 24-én 9 órakor indul a beiratkozással, utána az órákat is megtartják az oktatók. Várjuk a további jelentkezőket! A tanfolyam órarendje itt tekinthető meg.


Kérjük a részletekért érdeklődjön az mmt.tanfolyam@gmail.com e-mail címen!